×

Over Yoga

Een sterke geest in een gezond lichaam, wie wil dat nu niet? Start vandaag nog met yoga en ervaar de vele voordelen die deze activiteit te bieden heeft. Versterk je lichaam dankzij de vele lichaamshoudingen en focus gelijktijdig op je ademhaling om stress te reduceren. Ontdek hier wat yoga voor jou kan betekenen.

Yoga vergroot je flexibiliteit

Het bekendste voordeel van yoga is dat je flexibiliteit opmerkelijk vergroot. De eerste lessen zal je misschien maar moeilijk met je vingers tot aan je tenen raken. Geen paniek, je bent zeker niet de enige. Gewoon elke week opnieuw naar de les gaan en wie weet zit jij na een jaartje yoga samen met je dochter in spreidstand voor de televisie.

Yoga versterkt je uithoudingsvermogen

De snel achtereenvolgende, repetitieve houdingen of het aanhouden van poses zorgen ervoor dat je hartslag verhoogt. Het zijn korte cardio-oefeningen die je uithoudingsvermogen versterken.

Yoga bevordert je bloeddoorstroming

Houd je benen in de lucht bij een kaarshouding of draai jouw torso bij een gedraaide stoel. Elke houding heeft haar eigen positieve effect op jouw bloeddoorstroming.

Yoga verbetert je lichaamshouding

De vele poses bij yoga maken je bewuster van je lichaam. Dat bewustzijn zorgt ervoor dat je jouw lichaamshouding sneller corrigeert als je verkrampt of ineengezakt zit.

Onbeperkt Pilates en Yin Yoga nu tijdelijk 6 weken voor maar € 49,95 *

Maak kennis met Pilates en Yoga bij dé specialist in Nieuw-Vennep. Ervaar oefeningen met relaxte en afwisselende muziek. Het laat je een andere kant zien en voelen van jezelf. Geest en lichaam komen samen in een dynamische en anderzijds ontspannende les. Dit alles onder begeleiding van een professionele instructeur.

* - Exclusief reform Pilates, inclusief gebruik van de sauna

Wilt u meer informatie?

Vul dan het onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Active Balance
Noorderdreef 62
2153 LL  Nieuw Vennep

0252 - 621 828
info@active-plus.info

 

Bekijk ook de website van Active Plus