×

Personal Training


Waarom personal training?
Steeds meer mensen kiezen voor personal training. De individuele training is efficiënt en op maat, waardoor u sneller resultaat bereikt. Bij Personal Pilates krijgt u alle professionele aandacht die nodig is om in korte tijd uw lichaam sterk te maken. Bij pilates traint u uw spieren zo optimaal mogelijk op kracht en lenigheid. Het accent ligt hierbij op het centrum van het lichaam.
Personal Pilates brengt u:

  • Een betere lichaamshouding en coördinatie
  • Een sterk en stabiel lichaamscentrum: stevige buik-, rug- en bekkenbodemspieren
  • Flexibiliteit en lenigheid
  • Bewustwording van uw lichaam en ademhaling

Voor wie?
Vrijwel iedereen kan een pilates training volgen. U hoeft alleen maar de wens te hebben om op een resultaatgerichte, persoonlijke en prettige manier te werken aan een gezond lichaam!

​Hoe werkt het?
Personal Pilates biedt meer dan een training in de sportschool of een training in de vorm van groepslessen. U sport namelijk individueel onder leiding van een ervaren pilatesdocent die u optimaal begeleidt bij het bereiken van een gezond, fit en krachtig lichaam. Uw pilatesdocent motiveert en stimuleert u op een prettige manier zodat u zoveel mogelijk uit uzelf haalt.

Onbeperkt Pilates en Yin Yoga nu tijdelijk 6 weken voor maar € 49,95 *

Maak kennis met Pilates en Yoga bij dé specialist in Nieuw-Vennep. Ervaar oefeningen met relaxte en afwisselende muziek. Het laat je een andere kant zien en voelen van jezelf. Geest en lichaam komen samen in een dynamische en anderzijds ontspannende les. Dit alles onder begeleiding van een professionele instructeur.

* - Exclusief reform Pilates, inclusief gebruik van de sauna

Wilt u meer informatie?

Vul dan het onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Active Balance
Noorderdreef 62
2153 LL  Nieuw Vennep

0252 - 621 828
info@active-plus.info

 

Bekijk ook de website van Active Plus